Uppdaterad 31 december 07:57

31 december 07:05, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Nedan följer ett urval av nattens händelser i regionen.

01.25 Personrån, Kasernvägen, Borås. En man ringer polis och uppger att han blivit rånad av för honom fyra okända män. De tillgriper hans pass, pengar, klocka och mobil. De fyra gärningsmännen lämnar därefter platsen i bil. Mannen har i samband med rånet blivit slagen, och polis kör honom till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstänkt.

02.06 Brand, Fiolgatan, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om två bilar som brinner på en parkering. Enligt räddningstjänst stor risk för spridning. Branden släcks, och förutom de två bilar som brunnit får en tredje brandskada. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

04.21 Grov stöld av husvagn, Vetegatan, Sollebrunn. Polis skickas till platsen efter att ett kameralarm lösts ut från ett företag. En större husvagn tillgrips på platsen, och körs därifrån i okänd riktning. Strax därefter ringer väktare polis om en husvagn som körs mot Trollhättan. Polispatrull kommer i kapp ekipaget, som dock inte stannar på polisens stoppsignal. Ett förföljande inleds, varefter fordonet stannar. Två män grips som misstänkta för grov stöld.

04.32 Brand, Lasarettvägen, Trollhättan. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, där en bil brinner. Räddningstjänst släcker branden, och polis upprättar en anmälan skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

05.10 Rattfylleri, väg 41, Skene. En personbil kör av vägen, och ner i diket. Föraren, en man, klarar sig utan skador, men visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Bilen bärgas från platsen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.