31 december 17:22, Trafikolycka, vilt, Västerbottens län

Västerbotten, viltolyckor anmälda.

15:20 I närheten av Sävar, Umeå kommun, var en pickup och en ren inblandade i en olycka, som inte resulterade i personskador. Djuret dog däremot och berörd sameby kontaktas.

16:12 En personbil och en älg kolliderade i närheten av korsningen väg 1030 och väg 365 väster om Finnliden, Norsjö kommun. Olyckan resulterade inte i personskador. Det är dock oklar hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas.

17:12 På E45 vid Buresjön, Sorsele kommun, har en personbil och en älg kolliderat. Olyckan resulterade inte i personskador. Det är dock oklart hur det gick för djuret och eftersöksjägare kontaktas.

17:19 Vid Kroksjön, Skellefteå kommun, har en personbil och en älg kolliderat. Olyckan resulterade inte i personskador. Det är ovisst hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.