31 december 19:27, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Jämtland, anmälda viltolyckor.

17:22 På E45 vid Kläppe, Östersund kommun, inträffade det en olycka där en personbil och en älg var inblandade. Olyckan resulterade inte i personskador. Det är oklart hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas.

17:55 På länsväg 339 i närheten av Aspås, Krokom kommun, kolliderade en personbil och en ren. Olyckan resulterade inte i personskador. Det är ovisst hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

18:25 En olycka mellan en älg och en personbil inträffade på E14 i Undersåker, Åre kommun. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas.

19:07 En ren och en personbil var inblandade i en olycka vid korsningen länsväg 315/riksväg 84 utanför Hedeviken, Härjedalen kommun. Olyckan resulterade inte i personskador. Det är ovisst hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.