31 december 23:09, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nyårskvällens och nattens händelser.

22:32 Grov misshandel, Örnsköldsvik
En man har blivit misshadlad med ett tillhygge i en lägenhet i Örnsköldsvik. Mannen transporterades av polispatrull till Örnsköldsviks sjukhus för undersökning av skador och anmälan gällande grov misshandel har upprättas. Polisen genomför brottsplatsundersökning på den plats misshandel skall ha skett och håller förhör med vittnen. En man, född -98, grips och skall efter tillnycktring höras.

23:02 Misshandel, Örnsköldsvik
En man grips misstänkt för våld mot närstående person. Mannen anhålls sedan, på sannorlika skäl misstänkt för misshandel.

00:13 Bilbrand, Skönvik
Räddningstjänst och polis åker till en parkering i Skönvik där en personbil har av okänd anledning börjat brinna. Polispatrull upprättar anmälan skadegörelse och genomför en brottspaltsundersökning.

00:40 Olovlig körning, Härnösand
Polispatrull stoppar och kontrollerar ett fordon i Härnösand. Föraren saknar körkort och rapporteras för olovlig körning.

00:49 Rattfylleri, Timrå
En person ringer polisen då en personbil framförs vingligt längst E4, Timrå. Polispattrull skickas till platsen och stoppar fordonet. Föraren blåser positivit i sållningsinstrument och medtas till pollisstation för kroppsbesiktning.

01:18 Misshandel, Sundsvall
Flera polispatruller skickas till platsen där en man ska ha blivit misshandlad. Mannen ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge. Mannen förs till akutmottagningen med ambulans.  En man grips och blir senare anhållen misstänkt för grov misshandel.

02:55 Brand i garagelänga, Sundsvall
Polis och räddningstjänst skickas till Granloholm, Sundsvall, med anledning av brand i garagelänga.  Anmälan mordbrand upprättas och brottsplatsundersökning kommer genomföras.

En relativt lugnt nyårsnatt i länet men lågt antal händelser inrapporterade till polisen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.