01 februari 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

23.24 Halmstad, olaga hot och misshandel
Polis larmas till ett hus i Harplinge med anledning av att fyra killar kommit till en tjejfest och det blir bråk. De är objudna och försöker tränga sig in i huset. En av killarna har ett pistolliknande vapen i handen och hotar tjejerna. Föräldrarna till tjejen som har festen kommer till platsen och de båda blir misshandlade av de fyra killarna. Dessa lämnar platsen och kan senare gripas ombord på en buss. Vid gripandet antrtäffas en kolsyrepistol som låg gömd bakom ett säte.
En av killarna är 13 år gammal och friges. De övriga killarna är mellan 15 och 17 år gamla och alla fyra är misstänkta för grovt olaga hot mot grupp, grovt olaga hot mot en person samt två fall av misshandel. Ingen uppgift om att någon blivit förd till sjukhus.

01.16 Varberg, grov misshandel
Polis larmas till Sörse med anledning av att en man blivit misshandlad av en annan man. Den misshandlade ska ha blivit slagen med ett batongslag i huvudet och fått ett jack. Han körs till sjukhus för vård. Gärningsmannen är är utpekad men ej anträffad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen