01 februari 07:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 120-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23.01 Polis larmades till en restaurang på Stora torget i Linköping. En person, en man i 45-årsåldern, hade blivit sparkad av en eller flera gärningspersoner. Mannen behövde inte åka ambulans till sjukhus. När polis kom till platsen fanns inga gärningspersoner kvar. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

00.20 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på länsväg 843, i Kuddby, Norrköping. En EPA-traktor hade kört av vägen och voltat. Tre personer drabbades i olyckan och två av dem fördes till sjukhus i ambulans.
Polisen kommer att utreda olyckan och har inlett en förundersökning gällande grovt vållande till kroppsskada och olovlig körning. Fordonet har tagits i beslag för undersökning.

01.37 Polis larmades med anledning av en misshandel utomhus i centrala Norrköping. En person, en man i 25-årsåldern, hade blivit misshandlad med någon form av tillhygge. Polis och ambulans beordrades till platsen. Polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel.

03.49 Polis larmades till en skola i Linghem, Linköping, med anledning av en skadegörelse. En väktare hade upptäckt att rutor krossats på byggnaden. Polis åkte till platsen och en anmälan om skadegörelse har upprättats. Fem rutor hade krossats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen