01 februari 07:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

02.04 En ordningsvakt tog kontakt med polis med anledning av en misshandel inne på en restaurang i centrala Jönköping. En man i 25-årsåldern hade blivit misshandlad och han fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget. En anmälan om misshandel har upprättats.

02.05 Polis larmades med anledning av en misshandel i Bodafors, Nässjö. En man i 25-årsåldern hade blivit misshandlad så att blodvite uppstått. Mannen behövde inte åka ambulans till sjukhus. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

02.25 Polisen tog emot samtal från en lastbilschaufför som haft inbrott i sin lastbil, parkerad på Hörle rastplats längs E4 i Värnamo. Polis åkte till platsen och konstaterade att någon eller några tagit hål på lastbilens kapell. Enligt anmälan ska metallvaror till ett okänt antal och värde ha stulits. En anmälan om stöld samt skadegörelse har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen