Uppdaterad 01 februari 16:34

01 februari 13:28, Försvunnen person, Upplands väsby

Polisen söker föraren som var med om en trafikolycka skedde på Almungevägen i Hammarby 3 km norr om Upplands Väsby i morse vid 06-tiden.

Mannen som är i 20-årsåldern har trots en sökinsats inte påträffats i närområdet. Därför söker polisen efter personer som har plockat upp honom i närheten av olycksplatsen, alternativt gjort iakttagelser på andra fordon som kan ha transporterat honom från olycksplatsen.

Mannen bar vid olyckan sannolikt ljus eller vit luvtröja, eventuellt också svart jacka, mörkare jeans och keps. Han har blå ögon och är 182 cm, ljushårig, eventuellt rakad på sidorna, ljust skägg och mustasch. Han är i nuläget inte misstänkt för något brott.

Har du kännedom om olyckan, föraren eller har gjort iakttagelser på fordon eller personer har uppehållit sig kring olycksplatsen från klockan 05:00, kontakta polisen på telefon 114 14.

Uppdatering klockan 16:30
Polisen har fått den information som behövs kring den man som söktes efter trafikolyckan på Almungevägen. Polisen eftersöker inte längre informaton av andra som har information kring olyckan eller föraren. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen