10 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson.

23.08 Göteborg, trafikolycka
En personbil kör mot färdriktningen på Röde Orm från Partille in mot stan. Bilen kolliderar med en buss. Ambulans kör föraren till bilen till sjukhus, oklart skadeläge. I övrigt finns inga skador uppgivna. En anmälan skrivs.

00.51 Borås, försök till stöld av fortskaffningsmedel
Vittne ser fyra personer ta sig in i en parkerad personbil på en parkering på Varbergsvägen. De fyra lämnar bilen utan att få igång den. Polispatrull kan kontrollera fyra personer som befinner sig i anslutning till parkeringen. En teknisk undersökning av bilen som är tjuvkopplad görs. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

00.59 Mark, stöld genom inbrott
Larm kommer in från en livsmedelsaffär på Förläggarevägen. På plats kan ett inbrott konstateras, okänd person har krossat en ruta och tagit sig in i butiken. Bland annat har tobak stulits. Övervakningskamera finns på platsen. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

03.09 Karlsborg, stöld genom inbrott
På Q8 Norra Vägen har en ruta krossats och okänd gärningsman har tagit sig in i lokalen. I nuläget oklart vad som stulits. På plats kan polis bland annat säkra skospår, en anmälan skrivs men ingen är gripen.

04.19 Göteborg, brand
Tre personbilar brinner på en parkering på Tvetgatan, räddningstjänsten till platsen. Två av bilarna är helt utbrända. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen