10 februari 07:04, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden i polisområde Södermanland, huvudsakligen utan brottsmisstankar.Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.36 vid en rutinkontroll av en bilist i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna uppstod misstanke om grov olovlig körning och ringa narkotikabrott genom innehav. Den som misstänks är en man i 20-årsåldern.

02.15 SOS-larm till polisen om brand utomhus i Strängnäs. Det visade sig vara en mindre byggnad, ett omklädningsrum vid ett bad som brunnit. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

02.44 i samband med en rutinkontroll av en bilist på Stenbrovägen i Nyköping uppstod misstankar om ringa narkotikabrott genom eget bruk på två passagerare i bilen. Två män i 25-årsåldern fick följa med för provtagning.

05.10 ivid en rutinmässig kontroll av en bilist på Västerleden i Eskilstuna uppstod misstanke om grov olovlig körning på föraren, en man i 55-årsåldern. En passagerare, kvinna i 50-årsåldern fick följa med för provtagning på grund av misstanke om ringa narkotikabrott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen