10 februari 07:14, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.Två personer i Luleå har omhändertagits för fylleri, de båda männen misstänks också för ringa narkotikabrott. Ytterligare en man i Luleå har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

22:00 Ringa stöld, Boden
Polisen beordras till en matbutik i Boden där väktare har envarsgripit en kvinna i 25-årsåldern som misstänkt ha stulit vara/varor i butiken. Förhör hålls och polisen upprättar en anmälan om ringa stöld.

23:45 Skadegörelse, Luleå
Polisen larmas om en brinnande personbil på en parkeringsficka längs E4 söder om Råneå. Polisen upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Bilen är helt utbrunnen.

Övrigt: Fyra viltolyckor har inträffat i Norrbottens län under natt och tidig morgon. En i Harads, Bodens kommun, en i Parakka, Kiruna kommun, en i Jokkmokk och till sist en i Pitholm i Piteå kommun. Det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen