10 februari 07:46, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har, utöver nedanstående ärenden, även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22:06 Ringa stöld, Sundsvall
Polisen beordras till en matbutik i Nacksta där personal har envarsgripit en man i 30-årsåldern som misstänkt ha stulit vara/varor i butiken. En anmälan gällande ringa stöld upprättas.

23:18 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Härnösand.
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil med släp på E4 söder om Härnösand. Misstanke uppstår om att mannen, som är i 45-årsåldern, är påverkad av narkotika.

Mannen grips också misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel då det visar sig att både bil och släp är stulna. Bilen var även falskskyltad och i den hittades misstänkt stöldgods. Mannen anhölls efter förhör.

02:05 Inbrott, Härnösand
Polisen får ett samtal angående ett trasigt fönster på en färgbutik i Härnösand. Polisen åker dit och då finns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Patrullen gör en brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. Verktyg har tillgripits.

04:37 Trafikolycka, Timrå
Polisen får ett samtal om en singelolycka i södergående riktning vid avfarten Bergeforsen, Timrå. En personbil har kört in i mitträcket. Det finns inga uppgifter om personskador. Bilen bärgas från platsen. Polisen har varit på plats, en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen