10 februari 08:24, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23:11 Rån, Umeå
Polisen kontaktas angående ett rån på Böleäng i Umeå. En man uppger att han har har blivit rånad på kontanter. Polisen griper två gärningsmän i 30-årsåldern. Den ene mannen är anhållen och när den andre mannen har förhörts ska åklagare besluta om även han ska anhållas eller släppas på fri fot. De inblandade är bekanta med varandra.

01:26 Trafikolycka, Skellefteå
Polisen larmas om en singelolycka på E4 mellan Bureå och Skellefteå. En bil har kört in i vajerräcket i norrgående riktning. Inga personskador har uppstått. Bilen måste bärgas från platsen. Polisen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

04:20 Inbrott, Skellefteå
Polisen kontaktas angående ett inbrott på hockey- och evenemangsarenan i Skellefteå. Okänd gärningsperson/gärningspersoner har tagit sig in i arenan men är inte kvar då väktare och polis kommer till platsen. Det är oklart om något är tillgripet. En brottsplatsundersökning ska utföras.

Övrigt: Två viltolyckor har inträffat i Skellefteå kommun under sen kväll och morgon. En i Södra Nyfors samt en i Skråmträsk. Inga personskador har uppstått.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen