12 februari 02:03, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser i länet

21:34 - Rattfylleri, Huså, Åre

Polis stoppar och kontrollerar en personbil och dess förare. Vid kontrollen blåser föraren positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren, en man i 70-årsåldern, medtas till provtagning och blir misstänkt för rattfylleri. Polis skriver en anmälan om rattfylleri.

00:03 - Rattfylleri, Odenslund, Östersund

Polis kontrollerar en personbil och föraren blåser i samband med detta positivt i sållningsinstrumentet. Föraren, en man i 30-årsåldern medtas till provtagning. Polis skriver en anmälan om rattfylleri.

04:49 - Inga händelser att rapportera

05:35 - Trafikbrott, centrala Östersund

Polis stoppar och kontrollerar en personbil och föraren. En anmälan skrivs då registreringsskylten ej varit synlig/avläsbar.

Sammanfattningsvis en natt med normal arbetsbelastning i länet. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen