12 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

00.56 Skövde, inbrott
Vid Nolhagavägen går ett inbrottslarm igång och en väktare som kommer till platsen kan konstatera att en taklucka till COOP-butiken är uppbruten. Inga tjuvar kvar i butiken och det är oklart vad som saknas.

01.05 Vara, inbrott
Vid Torggatan går inbrottslarmet igång i Apoteket. Polis på plats kan konstatera att någon krossat en ruta till butiken och tagit sig in. Oklart vad som saknas. Inga tjuvar kvar på platsen.

01.25 Mölndal, inbrott
Vid Arnegårdsgatan går ett kameralarm igång i Mekonomenbutiken och två personer syns i kameran. De ses stjäla verktyg. Polis och väktare kommer till platsen och två män födda -82 och -86 kan gripas i anslutning till butiken.

02.01 Borås, inbrott
Viod Brämhultsvägen går inbrottslarmet igång i Villastadens Matbutik. Någon har krossa ett fönster in till butiken och tagit sig in. Oklart vad som saknas. I närområdet kan polis gripa två män födda -95 och -98 som kan kopplas till inbrottet.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen