Uppdaterad 12 februari 22:45

12 februari 21:11, Försvunnen person, Linköping

Polisen söker efter försvunnen kvinna och önskar allmänhetens hjälp. Kvinnan är nu anträffad.

20:30 Polisen kontaktades gällande en kvinna som hade försvunnit från sitt boende på Barnhemsgatan i Linköping. Kvinnan har en sjukdomsbild som gör att hon kan uppfattas som förvirrad. Kvinnan sågs senast klockan 18:30 i boendets lokaler. Polisen misstänker att hon befinner sig i närområdet och kan ha svårt att hitta tillbaka till boendet.

Kvinnan är i 55-årsåldern och har långt rött färgat hår. Hon är normalbygd och 168 cm lång. Hon är klädd i svarta byxor, svart lång jacka och svarta skor.

Polisen önskar hjälp från allmänheten som kan ha sett kvinnan. Om du ser kvinnan önskar polisen att du tar kontakt med henne och stannar på platsen tills polisen kommer. Ring då 112.

UPPDATERING KL. 22:45:

Den försvunna kvinnan anträffades vid 22:30-tiden på Rydsvägen av en polispatrull . Hon var vid anträffandet vid god vigör.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen