Uppdaterad 13 februari 16:07

13 februari 15:18, Rån, försök, Stockholm

Enligt initiala uppgifter har en väldigt hotfull man varit inne i en affär i Hässelby Villastad. Personal har tryckt på överfallslarm.

Flera polispatruller är på plats. Enligt initiala uppgifter har ingen person skadats. Den hotfulle mannen har lämnat till fots och han söks nu av polisen.

Uppdatering klockan 15:45

Mannen som har lämnat platsen hade innan han gjorde det hotat en anställd i butiken med en kniv samt muntligen uttalat hot. Polisen har inlett en brottsutredning om försök till rån. I den polisinsats som nu pågår letar polisen efter den misstänkte och vidare säkrar vi uppgifter på brottsplatsen.

Rubriken på denna notis har ändrats till rån, försök.

Uppdatering klockan 16:05

Hundpatrull har spårat efter den misstänkte men ingen gärningman har frihetsberövats. Polisen har säkrat vissa spår och vi har ett bra signalement på gärningsmannen. Flera vittnesförhör har hållits och övervakningskameror gås igenom just nu.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen