15 februari 07:33, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser klockan 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:19 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen kontaktas angående en skadegörelse. Okänd gärningsperson har krossat en ruta på en butik i Stenstan, centrala Sundsvall. Polisen åker till platsen och utför en brottsplatsundersökning samt tar upp en anmälan om skadegörelse.

04:14 Inbrott, Härnösand
Polisen kontaktas gällande ett inbrottslarm på en fritidsgård i Härnösand. Polis åker till platsen. Ett fönster är trasigt och det råder viss oreda på platsen. En anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott. Det finns i nuläget inga uppgifter om något är tillgripet.

05:45 Inbrott, Härnösand
Polisen kontaktas angående ett inbrott i företagslokaler i Kronholmen. Gärningspersonen/personerna har tagit sig in genom ett fönster. Det finns inga uppgifter om att något är tillgripet. Polisen har varit på plats. En anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott.

Övrigt: En viltolycka har skett i Västernorrlands län under natten, i Junsele. Ingen person kom till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen