17 februari 05:58, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under måndagen är Stefan Gustafsson och Anna Göransson.

Kl 21.29, Hylte, trafikolycka
En lastbil kör av okänd anledning av vägen och hamnar i diket. Olyckan inträffar på riksväg 26 vid Örnabo mellan infarterna till Hyltebruk. Ingen personskada. Bärgare beställs till platsen som meddelar att arbetet kommer att ta flera timmar, påverkan i trafiken då trafiken måste stängas av vid bärgning. Inga brottsmisstankar.

Kl 03.11 Torup, dieselstöld/ två gripna
Polis larmas till Sandslätt/Frölida där det ska pågå en dieselstöld från lastbil. En gärningsman kan nästa omgående gripas på platsen och en person uppges ha lämnat platsen till fots. Polisen söker med hund, samtidigt så anträffas en utlandsregistrerad lastbil på platsen för stölden. En hel del diesel har runnit ut på platsen så räddningstjänsten får tillkallas för sanering.  Polisen kan gripa ytterligare en misstänkt en bit från brottsplatsen. Den misstänkta lastbilen tas i beslag. Minst två lastbilar på platsen har varit utsatta för dieselstöld. De båda gripna är båda utländska medborgare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen