Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 17 februari 19:05

17 februari 16:59, Rattfylleri, Kungälv

Kontroll av bilförare, Kungälv.

Polis får samtal om en bilfärd med en misstänkt påverkad förare. Polispatrull skickas och man får syn på bilen i centrala delarna av Kungälv. Polispatrullen ska stoppa bilen för kontroll, då föraren, en man väljer att inte stanna på polisens stoppsignal, och ett förföljande inleds. På E6 i höjd med avfart 85 stannar bilen, och föraren kan säkras av polis. Han visar tecken på påverkan, och tas med för provtagning, därefter tillnyktring enligt lagen om berusade personer. Han saknar även körkort att köra bil. Mannen är nu misstänkt för rattfylleri, grov olovlig körning och ej stannat på polismans tecken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen