18 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Anna Göransson.

00.54 Göteborg, misshandel och olaga hot
I Kvillebäcken blir en man påhoppad och slagen av två för honom okända män, en av männen knuffar honom över ett staket. Polis spanar i området och kan identifiera två personer som kan misstänkas för brott, de omhändertas för fylleri för att senare höras. En anmälan skrivs, inga uppgifter finns om personskador. 

01.48 Göteborg, narkotikabrott
Personal på Burger King Järntorget blir hotad av en påverkad man och ringer polis. Övervakningsfilm finns tillgänglig för polis. De två personerna kan identifieras och säkras, en fortfarande på restaurangen och en i närområdet. Båda män omhändertas och tas med för provtagning. En av männen är dessutom efterlyst.

03.46 Göteborg, stöld genom inbrott
Via kamera kan två personer med luva över huvudena ses inne på ett solarium på Boråsvägen. Polispatrull tar sig in i lokalen med hjälp av ägaren som låser upp. I lokalen hittas en man och en kvinna, paret har en falskskyltad bil. Mannen och kvinna grips , i nuläget oklart vad som stulits.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen