18 februari 06:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits.

23.37 Trafikolycka, Norrköping
Singelolycka på Ströbogatan i Norrköping. En personbil hade kört av vägen. En stolpe kördes ner och bilens airbag löste ut, men polisen har inga uppgifter om att någon har förts med ambulans till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott.

02.17 Brand, Finspång
Brand i fordon vid Kottorp, Finspångs kommun. Det visade sig vara ett jaktlag som använt bilen, som sedan börjat brinna under färd. Räddningstjänsten har släckt bilen, det finns ingen misstanke om brott.

02.36 Skadegörelse, Norrköping
Polis larmades till ett bostadshus på Drottninggatan i centrala Norrköping. Okända gärningspersoner hade kastat sten så att flera entrérutor till byggnaden krossats. Polis har varit på plats och tagit uppgifter till en anmälan om skadegörelse. Flera personer har hörts på plats, ingen hade sett skadegörelsen utan vaknat till ljudet av rutor som krossades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen