18 februari 06:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 35-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, läs mer nedan.

22.26 Trafikolycka, Nyköping
Polis larmades till E4 vid Nyköpingsbro efter samtal om en bil som vänt och körde i fel färdriktning. Kort därefter kolliderade bilen med en annan bil. Föraren till bilen som körde i fel riktning avvek från platsen till fots innan blåljuspersonal var framme. I den andra bilen satt två personer, som båda fick föras med ambulans till sjukhus. Polis har varit på plats med flera hundpatruller och spårat, men tyvärr utan att få tag i den vållande föraren. Olyckan utreds som grov vårdslöshet i trafik och grovt vållande till kroppsskada.

04.10 Misshandel, Eskilstuna
Polis larmades till en bostad i Skogsängen, Eskilstuna, med anledning av en misshandel. På plats i bostaden greps en person misstänkt för misshandel, olaga hot och våldsamt motstånd. Den gripne är en man i 45-årsåldern som ska ha slagit och hotat två målsäganden, en man och en kvinna, båda under 18 år. De tre har någon form av relation till varandra. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen