18 februari 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 22-07, det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:05 Stöld i butik, Kalix
En person, en kvinna, misstänks ha tagit något från en bensinstations butiksdel. Kvinnan hade lämnat platsen när patrullen anlände. En anmälan gällande ringa stöld upprättas.

00:09 Rattfylleri, Gällivare
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil. Föraren, en man i 25-årsåldern, körde utan att använda bilbälte. Misstanke uppstod att han var påverkad av narkotika så han togs med för provtagning. Patrullen höll förhör och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas. Bilnycklarna omhändertogs med syfte att förhindra brott.

02:42 Brand, Boden
En patrull beordrades till länsväg 356 med anledning av en brinnande personbil. Räddningstjänsten släckte branden. Patrullen dokumenterade på plats och en anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

Sex viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen