Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

19 februari 06:26, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat drygt ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

00.36 Det kom larm till polisen från väktare om att det hade varit inbrott i en skola i Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun. En ruta var trasig och det verkade ha stulits datorer. Polisen gjorde en första teknisk undersökning och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. Värdet på det stulna är oklart.

01.48 Väktare kontaktade polisen om inbrott i en skola i Stallarholmen, Strängnäs. En dörr stod öppen när väktare kom dit. Någon misstänkt kunde inte hittas och det är oklart vad som kan vara stulet, men polisen tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott.

03.17 Polisen fick samtal om att en skåpbil brann nära Kjula gamla flygplats, Eskilstuna kommun. Polis kom dit. Fordonet ska ha stått på platsen en tid. Polisen misstänker att branden var anlagd och upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

I övrigt har polisen hanterat en del rattfylleriärenden, narkotikabrott, skadegörelse, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen