19 februari 06:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notiser nedan.

02.42 Polis kontaktades av väktare om inbrott i en restaurang i centrala Norrköping. Ett fönster var krossat och en dörr var uppbruten. Flera polispatruller larmades till platsen. Området söktes av utan att hitta någon misstänkt. Men några timmar senare meddelade en patrull att de hade hittat en misstänkt person, och att han hade gripits som misstänkt för stöld genom inbrott. Mannen är i 40-årsåldern. Han greps i anslutning till restaurangen i samband med att polisen skulle lämna platsen. Mannen hade känts igen från en övervakningskamera.

05.16 Polis larmades till ett bråk i en bostad, i Haga Norrköping. Polis kom dit. En man skulle ha misshandlat en närstående kvinna. Han greps och fördes till polisstationen. Kvinnan ska inte ha varit allvarligt skadad. Både mannen och kvinnan är i 55-årsåldern.

I övrigt har polisen hanterat en del skadegörelse, rattfylleri, stöld, larm om bråk, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen