Uppdaterad 19 februari 19:16

19 februari 17:51, Inbrott, Värmdö

Ett larm i en bostad i Ösbydalen har utlösts. Larmet har även kameraövervakning och det är konstaterat att en person är inne i bostaden.

Det är flera patruller inklusive hundpatrull på väg mot fastigheten. Det finns ett detaljerat signalement på den misstänkte.

Uppdatering klockan18:30

Fastigheten i vilket larmet utlösts är ett radhus. Det är genomsökt och ingen person fanns där. Just nu söker hundpatrull efter en misstänkt person som med största sannolikhet lämnat platsen till fots innan polis kom till platsen.

Uppdatering klockan 19:15

Polisen har inlett en förundersökning om grov stöld. Hundpatrullen har spårat efter en misstänkt gärningsman men det har inte renderat i något gripande. I förundersökningen finns gärningsmannen på film och en teknisk undersökning ska genomföras. Fastighetens ägare ska inventera vad som kan ha tillgripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen