02 februari 07:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.05 Göteborg, drograttfylleri
Vid Järnbrottsmotet stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

22.17 Lerum, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Mjörnbotorget med anledning av att något brinner. Det visar sig vara kundvagnar som brinner. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

22.26 Ale, rattfylleri
Vid Kollanda är det en manlig bilist som kör av vägen och in i ett hjorthägn. Han misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning. Han har även en skada i ansiktet och behöver vård.

06.37 Angered, misshandel
Vid spårvagnshållplatsen i Hjällbo är det en kvinna i 40-årsåldern som blir knivskuren i handen i samband med att hon går ombord på en spårvagn. Hon uppger att en man tar tag i henne och försöker dra med henne ut ur vagnen vilket misslyckas. Mannen kliver av och kvinnan ringer polisen. Mannen kan gripas i närområdet. Kvinnan har ett mindre skärsår i handen och är inte i behov av vård. Vid gripandet av mannen anträffas även en blodig kniv som tas i beslag.     

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen