02 februari 07:28, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 65 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan, och sju har omhändertagits på grund av fylleri, narkotikapåverkan, etc.

23.11 Polis larmades till en bostad i Flens kommun. En kvinna hade blivit misshandlad av en man. Polis kom till platsen och kunde gripa mannen. Han är i 20-årsåldern. Kvinnan ska inte ha varit i behov av sjukhusvård. Mannen är misstänkt för bland annat misshandel, olaga hot och skadegörelse. Han anhölls under natten efter beslut av åklagare.

22.01 Det kom larm om en trafikolycka vid Fiskehamnsvägen i Oxelösund. En bilist hade kört av vägen och hamnat på taket. När räddningstjänst och polis kom till platsen fanns ingen person kvar. Polisen har sökt efter ägaren till fordonet utan framgång.

Utöver detta har polisen hanterat en hel del bråk och larm om misshandel. Inga ytterligare gripanden har skett och ingen ska ha blivit allvarligt skadad. Dessutom har polisen hanterat trafikbrott, psykisk ohälsa, samt utfört en mängd kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen