Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

02 februari 14:17, Misshandel, Nacka

Via SOS Alarm fick polisen samtal om en stillastående buss från kollektivtrafiken på länsväg 222 vid avfarten till Orminge .

Enligt de initiala uppgifterna hade passagerarna lämnat bussen då det hade varit en mindre brand inne i bussen. Bussen stod i riktning mot Stockholm.

Polisen som var på plats fick veta att okända personer hållit på med eld och skadat delar av håret på en framförvarande man. Brottsoffret kunde själv släcka branden med sin hand, vissa av hans hårstrån skadades vid branden. Brottsoffret,en man i 70-års åldern, behövde inte ambulanssjukvård. Han blev chockad av händelsen och polisen skjutsade honom till en anhörig.

När polisen var på plats fanns inte några gärningspersoner kvar. Polisen kommer kontrollera om bilder från bussens trygghetskamera kan vara till hjälp i utredningen angående försök till grov misshandel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen