20 februari 06:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.08 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar.Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av mistanke om drogpåverkan.

00.10 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Järnvägsgatan i Nyköping. Det visade sig att en lastbil och en personbil hade krockat utan några större materiella skador.Inga personskador och ingen misstanke om brott.

00.52 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 55 i Mellösa där en bilist kört av vägen. Visade sig att bilisten väjt för vildsvin och sen kört in i vägräcke. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

02.55 vid en rutinkontroll av en bilist på riksväg 55 i Malmby uppstod misstanke om grov olovlig körning och drograttfylleri. Mannen. i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen