21 februari 07:29, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.35 polisen har hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om rattfylleri.

01.00 vid en rutinkontroll av en bilist på Fogdegatan i Linköping uppstod misstanke om rattfylleri, efter att föraren, en man i 45-årsåldern, blåst positivt i polisens alkometer. Provet på polisstationen visade på en alkoholpåverkan över en promille varför mannen blev misstänkt för grovt rattfylleri.

01.42 polisen kallades till Himmelstalunds camping i Norrköping med anledning av att en kund hade lämnat taxibilen utan att betala sin taxiresa. Polisen hjälpte till att få kunden identifierad och en utredning om ringa bedrägeri är inledd. Taxikostnaden var på 640:-

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen