Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

22 februari 07:01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:01 Trafikbrott, Boden
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i Boden. Då det rådde körförbud för aktuellt fordon utfärdades en ordningsbot (böter). 

02:42 Misshandel, Piteå
Polis åkte till en adress i Piteå med anledning av en misshandel. En man misstänktes ha misshandlat en annan man, de känner varandra och är båda i 40-årsåldern. Polis höll förhör och en anmälan gällande misstänkt misshandel och olaga hot upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen