22 februari 07:21, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07.30, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:01 Rattfylleri, Lycksele
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i centrala Lycksele. Misstanke uppstod om att föraren, en man i 20-årsåldern, var påverkad av narkotika. Han togs med för provtagning. En anmälan gällande misstänkt drograttfylleri upprättas.

00:49 Rattfylleri, Skellefteå
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i centrala Skellefteå. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänktes för rattfylleri. Han blåser positivt i sållningsinstrumentet och togs med för provtagning. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri upprättas.

02:15 Stöld, Umeå
Polis beordrades till järnvägsstationen i Umeå med anledning av att en ordningsvakt hade envarsgripit en person som misstänktes för stöld. Personen, en man i 35-årsåldern, misstänktes ha stulit föremål från resenärer på Stockholmståget. Mannen anhölls senare av åklagare. Det kan finns flera målsäganden i ärendet, om så är fallet vill polisen komma i kontakt med dem. De uppmanas ringa 114 14.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen