23 februari 07:57, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-08, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fem personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:02 Brand, Haparanda
En patrull beordrades till en adress på Tjärhovet i Haparanda med anledning av brand. Räddningstjänsten släckte branden. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas initialt, men ingen misstänks för brott.

01:51 Trafikbrott, Luleå
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i Gammelstad. Föraren saknade godkänt körkort och misstänks därmed för olovlig körning. En anmälan gällande detta upprättas.

03:35 Trafikolycka, Piteå
En trafikolycka inträffade på Hammarvägen i Öjebyn, Piteå. En personbil hade fått sladd och körts av vägen. En person förs till sjukvård. Polis har hållit förhör och upprättar en anmälan om trafikolycka.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen