Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 23 februari 12:13

23 februari 08:08, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 80-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits, åtta personer har omhändertagits för fylleri eller andra ordningsstörningar.

01.32 Misshandel, Eskilstuna
Två skadade personer kom in till akuten, båda hade skador som kunde tyda på att de blivit knivskurna. De drabbade är båda män i 25-årsåldern. Förundersökning inledd på grov misshandel i ett fall och försök till mord i det andra. Skadeläget för de två drabbade är oklart. Det fanns på söndagsmorgonen ingen frihetsberövad i ärendet. Ärendet leds nu av åklagare.
Misstänkt brottsplats är utomhus i centrala Eskilstuna, nära Kungsplan. Polisen söker vittnen som har sett bråket som inträffat mellan klockan 01.00 och 01.30 utanför en snabbmatsrestaurang.
Den som har upplysningar kan ringa polisen och tipsa på 114 14.

Uppdatering kl 12.00:
En person sitter nu anhållen, misstänkt för den grova misshandeln och mordförsöket som inträffade i centrala Eskilstuna i natt. Den anhållne är en man i 20-årsåldern. Utredningsarbetet fortgår med att höra vittnen och göra andra utredningsåtgärder som kan vara av intresse för den fortsatta utredningen. Polisen är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som befunnit sig vid den aktuella platsen mellan klockan 01.00 och 01.30 i natt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen