Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

24 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

20.59 Göteborg, trafikolycka.
En bil kör av Björlandavägen och voltar i samband med avåkningen. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen.

Bilen bärgas från platsen och föraren får följa med ambulansen till sjukhus för kontroll, enligt uppgifter från platsen skall det röra sig om lindriga skador.

02.16 Trollhättan, skadegörelse genom brand.
En husbil brinner på Tunhemsvägen varför räddningstjänst samt polis till platsen. Branden släcks och det är oklart i skrivande stund vad det är som gjort att det börjat brinna. Polis skriver en anmälan och ingen gripen.

05.28 Göteborg, trafikolycka.
Två personbilar krockar på Rannebergsvägen varför räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Båda bilarna kommer bärgas då de inte kan köras från platsen. I skrivande stund är inte trafikolyckan uppklarad varför vi får återkomma med skadeläget.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen