Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

25 februari 19:02, Rån övrigt, Stenungsund

Rån i centrala Stenungsund.

En man ringer SOS/polisen och uppger att han blivit slagen av tre gärningsmän vid Kristinedalsskolan, två män och en kvinna. Mannen uppger att han blivit slagen med någon typ av batong och blöder från en kind, i övrigt oklart skadeläge.

Gärningsmännen/kvinnan ska ha lämnat platsen i riktig mot ett närliggande dagis. Vad som ligger bakom händelsen är inte klarlagt.

Offret uppger vidare att han blivit av med en telefon och andra tillhörigheter. Det innebär att brottet förändras till rån.  

Kl 19.07: Polis på plats. Även ambulans larmas till platsen. 

Två yngre män och en kvinna ska ha utfört rånet. De ska ha varit delvis maskerade och haft någon typ av tillhygge, möjligen en batong. Offret har förlorat telefon och bilnycklar. Offret avförd med ambulans till Kungälvs sjukhus. Skada på en kind samt någon typ av huvudskada. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen