Uppdaterad 26 februari 10:57

26 februari 06:47, Sammanfattning vecka, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men tre har omhändertagits för berusni9ng/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.05 i samband med en rutinkontroll av en mopedist i Johannelund Linköping uppstod misstanke om rattfyllleri och en man i 40-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

03.15 en inringare kontaktade polisen om två lösspringande hästar utanför Vånga, Norrköping. Polisen har ringt runt för att finna ägarna, hittills utan resultat. Hästarna har nu tagits omhand av en stallägare i väntan på kontakt med ägaren. Den som saknar sina hästar kan ringa polisen på 114 14.

Uppdatering 10.50: polisen har nu fått kontakt med hästarnas ägare som nu är på väg för att hämta dom. Polisen vill tacka alla som engagerat sig.

03.37 i samband med en rutinkontroll av en bilist på Industrigatan i Linköping uppstod misstanke om olovlig körning på bilföraren, en man i 20-årsåldern.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen