Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

26 februari 07:08, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, klockan 22-07.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:38 Grov misshandel, Östersund
Polis kallades till en ort i Östersund kommun med anledning av att en person i 40-årsåldern hade utsatts för misshandel. Personen som misshandlades fördes till sjukvård. Då ett tillhygge användes rubriceras det som en misstänkt grov misshandel. Polis har hållit förhör och utfört dokumentation på platsen för misshandeln, som skedde utomhus.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Den inträffade på länsväg 205 vid Linsell, Härjedalens kommun. Ingen person skadades i samband med olyckan. Rådjuret dog däremot och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen