Uppdaterad 26 februari 21:28

26 februari 16:04, Polisinsats/kommendering, Trollhättan

Polisinsats/kommendering i Trollhättan under eftermiddagen/kvällen den 26 februari 2020.

Händelser i samband med ovan polisinsats/kommendering kommer att publiceras på denna sida. Sidan uppdateras regelbundet oavsett händelseförlopp. 

Kvällens medianummer är nu stängt, och samtal hänvisas till ordinarie pressnummer på RLC.

Lägesbild Trollhättan / Kronogården:

Kl 21.19 Insatsen avslutas i Kronogården samt N3. Bedömningen från polisens sida var att debatter, torgmöte samt politikerbesök skulle genomföras utan allvarligare ordningsstörningar. Inga ordningsstörningar har inrapporterats från Kronogården eller vid N3 under kvällen. Polisens arbete har varit proaktivt och trygghetsskapande, och har genomförts av polispatruller, rytteriet och helikoptern.

KL 20.31 Instatsen fortsätter med fokus på området vid N3. Inga ordningsstörningar är inrapporterade under kvällen från Kronogården.

KL 19.39 Arbetet fortsätter nu i anslutning till området vid N3.

KL 19.22: Det är fortsatt lugnt läge på Kronogården.

KL 18.49: Arbetet fortsätter på platserna, och det rapporteras forsatt vara lugnt.

KL 18:08: Polis är på plats i Kronogården och vid N3, i arbetet med att trygga ordning och säkerhet. Det rapporteras vara lugnt på båda platserna.  

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen