27 februari 07:03, Sammanfattning dag, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.12 polisen har hittills hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen har heller fått följa med för provtagning.

02.46 polisen kallades till en bostadsadress i Nyköping med anledning av oväsen och misstänkt bråk. När polisen kom till platsen sammanträffade polispatrullen med en kvinna i 25-årsåldern som hade misstänkt narkotika. Polisen tog den misstänkta narkotikan i beslag och hon är nu misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav.

04.24 SOS-larm till polisen om brand utomhus i Stenbro Nyköping. Det brann i fasaden men branden släcktes av räddningstjänsten. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd varför en förundersökning om mordbrand är inledd och polisen kommer att genomföra en kriminalteknisk undersökning på brandplatsen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen