27 februari 07:03, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, klockan 22-07.30.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fem personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:25 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i centrala Östersund. Då misstanke uppstod om att föraren, en man i 20-årsåldern, var påverkad av narkotika togs han med för provtagning och förhör. En anmälan gällande misstänkt drograttfylleri och misstänkt narkotikabrott eget bruk upprättas.

01:55 Misshandel, Östersund
En patrull kontaktas utanför en restaurang i centrala Östersund av en person med anledning av en misshandel. Personen har blivit misshandlad av en okänd person inne på restaurangen. Patrullen håller förhör och en anmälan gällande ringa misshandel upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen