Uppdaterad 27 februari 13:59

27 februari 09:42, Trafikolycka, Södermanlands län

Flertalet trafikolyckor i Södermanlands län under dagen. Polisen uppmanar trafikanter att sänka farten och öka avstånden.

09.27 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 södergående vid Påljungshage Nyköping. En bilist som kört in i ett vägräcke vilket förorsakat mycket skräp på körbanan. 09.39 polisen är framme på platsen.

09.30 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E20 i östergående körriktning vid Gröndal Eskilstuna där en bilist ska ha kört av vägen. Ytterligare en trafikolycka på E20 Gröndal nära den första. Där fick en bilist böter för att ej ha hållit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

09.33 samtal till polisen om trafikolycka på E20 vid Barva där en bilist ska ha kört av vägen. Ingen ska vara skadad.

09.33 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 53 vid Stjärnholm där en bilist ska ha kört in i ett vägräcke. Tre personer i bilen. Ingen misstanke om brott och ingen personskada.

10.10 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Norrköpingsvägen / Vasavägen i Katrineholm där en bilist ska ha kört av vägen och voltat och blivit liggande i diket. Oklart skadeläge. Polisen är framme på plats 10.13.

10.10 samtal till polisen om trafikolycka på riksväg 55  där en bilist och plogbil ska ha krockat. Alla drabbade ska vara ute ur bilarna. Polisen är på väg.

11.19 SOS-larm om trafikolycka p riksväg 53 norr om trafikplats Stjärnholm. Polis och räddningstjänst på plats kunde inte hitta någon olycka.

11.25 samtal till polisen om trafikolycka på riksväg 53 vid Strandsberg. Polisen till pltsen men ingen var skadad. Bärgare på väg. Ingen misstanke om  brott.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen