Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

28 februari 05:57, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Ett urval ur händelser i länet under kvällen/natten. Presstalespersoner under fredagen är Stefan Gustafsson och Anna Göransson.

Kl 03.18  Kungsbacka, inbrottsstöld på byggarbetsplats mm
Polis larmas till Kungsbacka sportcentrum vid Gymnasiegatan. Vittnen har sett en eller två män som brutit sig in på byggarbetsplatsen. De ska ha lämnat platsen med en säck av något slag. Vittnen kan följa meänne som går mot Aranäsgymnasiet.
Polis åker mot platsen och finner de två män som utpekats. En håller i misstänkt stöldgods i form av olika typ av kabel, han grips för stöld. En man anträffas utan stöldgods men visar tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad, han medtogs för provtagning. Polisen finner även misstänkt narkotika på denna man. Han misstänkts för narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Beslag då det gäller det misstänkta stödgodset.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen