Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

28 februari 06:51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Efter den stora trafikolyckan på E4 utanför Tystberga i går kväll, där det inte finns någon misstanke om brott, har natten överlag varit lugn.

22.52 Misshandel, Eskilstuna
En skadad person kom in till akuten med någon form av stickskada. Målsäganden har kunnat höras men vill inte medverka och det är oklart exakt vad som har skett. En misstänkt brottsplats utomhus på Nyforsgatan spärrades av för att kunna genomföra en teknisk undersökning. En förundersökning om grov misshandel har inletts för att försöka reda ut vad som hänt. Om någon har sett vad som hände på Nyforsgatan runt 22-tiden i går kväll, kan man ringa 114 14 och lämna tips.

02.33 Trafikbrott, Katrineholm
Polis larmades om en misstänkt dieselstöld på en bensinmack utanför Katrineholm. På väg till platsen mötte polisen aktuellt fordon och genomförde ett stopp och en kontroll. Någon stöld av drivmedel kunde inte styrkas, däremot saknade föraren körkort och var sedan tidigare dömd för olovlig körning vid ett 70-tal tillfällen. En anmälan om grov olovlig körning upprättades mot föraren, en man i 55-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen