Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 28 februari 13:00

28 februari 12:04, Ofog barn/ungdom, Borås

Larm om pågående misshandel vid Knalleland.

Bilister som passerat Norrby långgata larmar polisen om att de sett en pågående misshandel på platsen. Man uppger att man sett en grupp yngre män som gemensamt sparkat mot en liggande person. Troligen även han en yngre man. Händelsen ska ha utspelats på gräsplanen gamla Leos lekland.

Polis åker mot platsen samtidigt som det kommer in uppgifter om att förövarna ska springa från platsen i riktning mot Viskastrandsskolan.

Polis åker mot den eventuella brottsplatsen samtidigt som ytterligare patruller letar efter de som avvek från platsen. Polisen hittar ingen skadad person. Man hittar inte heller några av de som sprang.  

Enligt polis på plats är det mer troligt att det handlat om någon typ av lek. På platsen finns olika mönster i snön.  

Insatsen avslutas.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen