Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

29 februari 07:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 80-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Tre personer har gripits och sammanlagt 20 omhändertagits för fylleri eller andra ordningsstörningar. Natten har överlag varit lugn för att vara en helgnatt och lönehelg.

22.55 Stöld/inbrott, Tranås
En inringare berättade att någon höll på att bryta sig in i dennes bostad. Även grannar ringde in och hade sett tre personer bryta sig in i en lägenhet. Inringaren gömde sig på toaletten i väntan på polis. Polis anlände till platsen 23.01 men då hade de tre personerna försvunnit. Efter sök i närområdet fick en patrull träff på tre män i Östanåparken. Efter kontroll så greps de tre männen, misstänkta för försök till grov stöld genom inbrott. De är samtliga män i 25-årsåldern och anhölls av åklagare under lördagsmorgonen.

02.52 Skadegörelse, Jönköping
Polisen fick samtal om en man på Östra storgatan som gick runt och sparkade sönder skyltfönster. Ingen person var kvar när polis kom fram, men fyra olika målsäganden hade drabbats av trasiga fönsterrutor. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen