29 februari 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 100-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits, tio personer har omhändertagits för fylleri eller andra ordningsstörningar.

22.03 Bråk, Norrköping
Polis larmades till ett större bråk vid en fritidsgård i Ektorp, Norrköping. Enligt inringare skulle det vara 50-60 personer inblandade. När patrullerna anlände till platsen fanns där ett större gäng ungdomar som då lämnade platsen i olika riktningar. Det fanns även personal från fritidsgården på plats som kunde berätta vad som hänt. En målsägande hade blivit sparkad och slagen av flera okända gärningspersoner. Ett 10-tal personer har kontrollerats på platsen, men det finns ingen känd gärningsperson eller målsägande. En anmälan om misshandel har upprättats.

23.11 Trafikolycka, Linköping
En personbil krockade med en lyktstolpe i Harvesta, Linköping. Föraren hävdade att han väjt för en hare. Ingen misstanke om brott. Inga personskador, men bilen fick bärgas.

01.19 Misshandel, Norrköping
Larm om bråk på en krog på Kungsgatan i Norrköping. När polis anlände till platsen fanns målsäganden samt två misstänkta kvar. Målsäganden, en man i 35-årsåldern, ska ha blivit misshandlad av flera personer, samt hotad, men ska inte vara allvarligt skadad. Fler personer ska ha varit inblandade i misshandeln, men de var inte kvar på platsen. En anmälan om misshandel och olaga hot har upprättats. En person omhändertogs enligt Lob.

04.47 Brand, Norrköping
Mindre brand i ett soprum i Hageby. Branden kunde släckas av räddningstjänst, något hade pyrt i soporna. En anmälan om brand utan misstanke om brott har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen