03 februari 07:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.47 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.53 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Kortebovägen i Bankeryd där en bilist skulle ha kört av vägen. Polisen åkte till platsen och en manlig förare i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans, oklara skador. Bilen bärgades och inledningsvis finns det ingen brottsmisstanke.

03.39 samtal till polisen om ett inbrottslarm från ett företag i Anderstorp. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott då det fanns tecken på att någon har varit inne i lokalerna. Troligen har en ruta krossats och därefter har en dörr öppnats. Det är oklart vad som stulits, företaget kommer att meddela detta senare till polisen. Det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen